پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۸

مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی خبر داد:

پیش بینی رگبار و رعد و برق در خراسان جنوبی

پیش بینی رگبار و رعد و برق در خراسان جنوبی

بیرجند- مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی از پیش بینی رگبار و رعد و برق طی روزهای پنج شنبه، جمعه و شنبه در استان خبر داد.

علیرضا خندان رو در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت جوی هوای استان در ۲۴ ساعت آینده بیان کرد: طی امروز و فردا پنج شنبه گاهی وزش تند باد همراه با گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در نیمه شرقی و شمال غربی خراسان جنوبی، آسمانی غبار آلود، وزش باد شدید، گرد و خاک و کاهش دید افقی پیش بینی می‌شود.

خندان رو از افزایش ابر طی روزهای پنج شنبه، جمعه و شنبه خبر داد و اظهار کرد: همچنین طی این روزها رگبار و رعد و برق در استان قابل پیش بینی است.

مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی ادامه داد: طی شنبه هفته آینده برای شمال شرق و شمال استان به صورت محدود بارش باران را خواهیم داشت.

وی با اشاره به وضعیت دمایی هوای استان در ۲۴ ساعت آینده بیان کرد: تا روز جمعه هفته جاری روند کاهش نسبی دمای هوا پیش بینی می‌شود.

خندان رو اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته شهرستان سربیشه با ۱۴ درجه سانتی گراد سردترین و دهسلم نهبندان با ۴۰ درجه سانتی گراد گرم‌ترین مناطق بوده اند.

مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی افزود: دمای هوا در مرکز استان حداقل ۱۵ درجه سانتی گراد و حداکثر ۳۳ درجه سانتی گراد بوده است.

کد خبر 4628426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha